Info & Reservatie

In het seizoen 2021/2022 zal u de muzikale zintuigen meer dan ooit kunnen prikkelen met kamermuziek van het verfijnste niveau. Aangezien we de vorige seizoenen heel wat topmusici aan onze neus hebben zien voorbijgaan, halen we de gemiste concerten in en kan u zelfs van twee nieuw ingeplande programma’s genieten. We bieden dit jaar 8 kamermuziekconcerten in de Concertstudio van Kortrijk, alsook een concert buiten reeks bij Piano’s Maene in Ruiselede.

We stellen u twee aantrekkelijke abonnementsformules voor:
– Groot abonnement (alle 8 concerten): 130 euro
– Klein abonnement (4 concerten naar keuze): 65 euro

Indien u belet bent voor een concert, kunt u uw abonnement altijd gerust aan een andere melomaan doorgeven.

U kan ook Vriend van Euterpe worden en ons via deze weg steunen. Uw bijdrage bedraagt een (symbolische) €180, waarvoor u een abonnement op de acht concerten krijgt, een vrijkaart voor het concert bij Piano’s Maene en vermelding van uw naam (indien gewenst) op onze programmaboekjes en website.

De prijzen voor losse tickets zijn:
– volwassenen: €20 (in voorverkoop) / €22 (aan de deur)
– jongeren (-26j): €6

Om te reserveren, kan u mailen naar euterpe.vzw@telenet.be of bellen naar 056 21 79 66. Voor meer info kan u hier eveneens terecht. We vragen om op voorhand te betalen op het rekeningnummer IBAN BE64 2850 2137 1452 van Euterpe vzw. Zo kunnen we de contacten aan de kassa beperkt houden.

U kan ons ook volgen op onze facebookpagina: www.facebook.com/concertenEuterpe