Euterpe ontvangt Gouden Label van Klassiek Centraal

Terwijl we zelf nog van de verrassing bekomen, laten we graag weten dat Euterpe voor haar organisatie van kamermuziekconcerten een Gouden Label van Klassiek Centraal in ontvangst mocht nemen. We zijn Klassiek Centraal onomwonden dankbaar voor de erkenning en de unieke, onontbeerlijke steun die ze voor het Belgische cultuurwezen en -leven betekenen.

Zowel van de omkadering als van het artistieke niveau bij Euterpe was men onder de indruk. Met name het concert door Julien Libeer en Camille Thomas op 17 oktober 2015 had het hart van de toen bezoekende muziekrecensent veroverd.

Cliché of niet, het blijft een feit dat Euterpe het geluk heeft gehad inmiddels bijna twintig jaar te kunnen rekenen op de inzet en het enthousiasme van vele medewerkers. Dus, beste drank- en bloemenleveranciers, sponsors en vrijwilligers, presentatoren en muzikanten: bedankt, merci & thank you!

—-

Nous en sommes très heureux et aimerions partager avec vous cette bonne nouvelle : Euterpe a reçu lors de la remise des prix de ‘Klassiek Centraal’ dimanche dernier à Anvers, le ‘Label d’Or’ dans la catégorie musique de chambre tant pour son sens de l’organisation que pour la qualité des interprétations.

Le comité de ‘Klassiek Centraal’ a été impressionné par la qualité artistique des musiciens. C’est lors du concert du 17 octobre 2015, avec Julien Libeer et Camille Thomas que leur délégué a été tout à fait émerveillé .

Euterpe peut, et ce depuis bientôt 20 ans, compter sur l‘engagement et l’enthousiasme de tout son comité, sans oublier les sponsors, les bénévoles, les présentateurs, et last but non least, les musiciens et certainement aussi son très fidèle public.

Vive la musique!


Comments are closed.